Heltidsjobb inom grundskolan i Lerums kommun

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ha ett jobb på heltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett antal tjänster inom grundskolan, med start i början av januari.
Du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Lerums kommun vikariesamordning, arbetstiden gäller vardagar och dagtid. Arbetstider och arbetsplats varierar utifrån kundens behov och beräknas att starta i början av januari.

Kunskaper för uppdraget

Personliga egenskaper vi efterfrågar är: - god samarbetsförmåga - god empatisk förmåga - flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och självgående. Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/
Jobbfakta
Ort
Lerum
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!