Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som rektor på skolan kommer du att ansvara för yrkes-och lärlingsutbildningar. För att eleverna ska få bästa möjliga förutsättningar till hög måluppfyllelse är det viktigt att du som rektor har ett gott samarbete med lärare, elever samt övrig personal och med de externa uppdragsgivare.
I tjänsten ingår personal-och budgetansvar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda verksamheten med hög kvalitet och goda resultat, internt och externt samarbete samt skapa förutsättningar för kontinuerlig verksamhetsutveckling. Arbetet innebär även en aktiv roll i verksamhetens ledningsgrupp, att ta fram underlag och verka för systematiskt kvalitets - och hållbarhetsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning, statlig rektorsutbildning eller förutsättningar att bli antagen till statlig rektorsutbildning, samt erfarenhet av skolledning. Du har erfarenhet av att arbeta på gymnasienivå och känner dig nyfiken på ett nytt uppdrag. Du brinner för skolutveckling och har god kunskap om de styrdokument som är aktuella för gymnasiet.
Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat, hög kvalitet och är både ansvarstagande, tydlig samt lyhörd i din ledande roll. Du har entreprenörsanda och är praktisk lagd. Viktigt är även att du är innovativ, nytänkande och har ett vetenskapligt förhållningssätt. Som ledare får du tillsammans med din personal att känna engagemang och får alla att dra åt samma håll.
Det är meriterande att du har pragmatisk hållning och har tidigare ledarerfarenhet, utöver skolledning.
Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Hindsberg tfn: 073-351 27 33

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2016-11-30 via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

facebook.com/groups/rektorer
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pernilla Hindsberg, 0733512733

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se