Gruppchef/VVS-konstruktör

Om jobbet

Uppdragsansvarig/gruppchef
erfaren VVS-konstruktör.

Fast anställning, flexibla arbetstider, bra samanhållning och kompetensutveckling.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och välkomnar även kvinnliga sökande till den här tjänsten. Självklart, oavsett om du är man eller kvinna kommer du bli en del av vårt framgångsrika sammansvetsade gäng - i det skarpa konsultföretaget som tänker nytt!

Arbetsuppgifter

Som gruppchef arbetar du med egna projekt och leder dina medarbetare i gruppen med helhetsansvar för varje projekt som utförs i gruppen. Att se till att kunden får rätt leverans från din grupp är ditt ansvar.

Våra huvudområden är VVS, miljö- och energiteknik.

Dina projekt finns inom industri, bostäder och lokaler men på senare tid har andra områden efterfrågat våra tjänster. Vi har en mycket stark efterfrågan med flera spännande projekt där vi sätts på prov vad gäller både nytänkande och kreativitet. Vi växer och för rätt person finns mycket goda möjligheter att växa med oss.

Kvalifikationer

Du är utbildad högskole- eller gymnasieingenjör. Som chef trivs du i rollen att leda andra och ser det som en självklarhet att stimulera och ta till vara medarbetrnas erfarenheter och kunskap. Du ska ha kunskaper i Auto-CAD och Office-paketet, spetskompetens inom ett eller flera områden är meriterande. Gärna B-körkort, resor i tjänsten förekommer. Du får tillgång till bil och om du vill, tjänstebil.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, noggrann och är van att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi har en mycket väl utvecklad personalpolicy, med förutom sedvanliga förmåner, unika lösningar som vi skräddarsyr så att det passar just för dig.

Man befinner sig i olika skeden i livet och det har vi tagit fasta på. Därför tar vi tillsammans fram anställningsvilkor som passar jut för dig och som gör att du kan utvecklas optimalt, samtidigt få ett rikt arbetsliv och inte minst rik fritid.

Vi har t ex en populär gymträning på en gång i veckan för den som vill och ser till att vi har andra trivselaktiviteter året runt, du kanske har förslag på en ny?

Kontaktpersoner

Linda Strid, personal 0520-22 12 00

Anders Lindegren, konsultchef 0520-22 12 08

Ansökan

Kontakter behandlas konfidentiellt. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka in CV med personligt brev till: personal@thenergiteknik.se, VÄLKOMMEN!!

Vi erbjuder ett utvecklande och utmanade arbete i ett spännande företag som tänker nytt och med goda möjligheter att växa med oss.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anders Lindegren, 0520 - 22 12 00

Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

TH Energiteknik har totalt 18 anställda. Vi är specialister på energieffektiva installationer och har rykte om oss att finna kreativa nya lösningar när vi projekterar. Vi arbetar med projektering och konstruktion med fokus på VVS, energi och miljö. Vi är inne i en fas med många spännande och intressanta uppdrag.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vårt huvudkontor i Trollhättan har bra tåg- och vägförbindelser vilket gör det lätt att pendla från t ex Göteborg eller Uddevalla. När du blir medarbetare hos oss kommer du med i ett engagerat lag med ett öppet och trevligt arbetsklimat där den personliga utvecklingen står i centrum.

Här går Alliansloppet - Världens största tävling för rullskidor. Här finns möjlighet att utöva alla sorters fritidsaktivitter med 30 min till Göteborg och 2,5 h till Oslo.

Vi söker dig, som vill ta ett steg vidare, i din karriär som VVS-konstruktör och därigenom skapa egna möjligheter att utvecklas, tillsammans med oss. Den här tjänsten innebär en ledande roll, där du är delaktig, i företagets utveckling.