Grävmaskinist sökes till Borås med omnejd

Lernia · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Lernia rekrytering och bemanning söker nu en grävmaskinist för en hyrrekrytering till kund. Du kommer att vara uthyrd som konsult av Lernia och för rätt kandidat är det möjligt med en anställning på kundföretaget som är en byggfirma.

Arbetsuppgifter

Du som grävmaskinist kommer att tillsammans med anläggare att gräva fiber runt om i Borås. Att gräva fiber är ett lagspel och man behöver kunna sammarbeta med sina kollegor. Är du rätt fram och självgående så är detta ett plus.

Formell kompetens

Du skall ha yrkesförarbevis eller ha påbörjat utbildningen för grävmaskinistkort. Har du timmar kvar att göra för att få din licens så finns det möjlighet att räkna med dessa timmar i arbetet. Maskinvana och en erfarenhet från grävmaskin är meriterande. Är du dessutom händig och har kunskaper inom bygg är detta ett stort plus hos dig som söker.
Du har lätt för att sammarbeta och är lättlärd. Självgående då arbetet är under eget ansvar.

Din bakgrund

Grävmaskinist sedan innan. Yrkesbevis eller påbörjad utbildning.
Har du kurserna: arbete på väg 1 & 2 är detta bra.
Arbetat med fibergrävning sedan innan är en fördel men inget krav.
Svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är en sammarbetsvillig person som ser lösningar istället för problem. Du är driven och engagerad i de arbete du tar dig för. Du är självgående och tycker om ansvar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning
Heltid
Dagtid men kvällar kan förekomma.

Tillträdesdag

Start omgående för rätt person, och möjlighet till asntällning på kundföretaget.
Så välkommen in med din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.