Förskollärare, Nygårdens förskola

Ale kommun · Utbildning · 18 nov

Om jobbet

Du är med och utvecklar Nygårdens förskola som också expanderar med en 4:e avdelning under året. Det handlar om rutiner, samarbetsformer och arbetssätt. Många av barnen är små och ni följer dem genom förskoletiden. Ni utvecklar pedagogiken i takt med att barnen växer och skapar ett starkt team som ser hela förskolan som sin arbetsplats.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Ring Jonas Sundberg, 0303-37 13 40

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 29 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och dess lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen. Ale kommun växer och det är många barn som behöver en förskoleplats. Nygårdens förskola startade våren 2015. Fokus nu är: Lust och kreativitet i estetiska lärprocesser; Delaktighet, inflytande och relationer. Som verksamhet har vi fokus på hur vi kan utveckla oss i: - Mycket bättre användande av feedback och feed-forward (samspel pedagoger-barn) - Att barnen lär sig se och förstå sitt eget lärande i förhållande till mål (individuella-realistiska) - Högre kvalitet på metoder för att ställa frågor, utmana och uppmuntra (pedagoger och barn) - Barn som oftare arbetar i lärandezonen - Ett fokus på framsteg och att utveckla ett dynamiskt tankesätt (Growth Mindset) - Utveckla förmågan att ta motgångar i lärandeprocessen Förskolechef Jonas söker dig som tillsammans med dina kollegor kan och vill skapa en förskola för alla barn.

Hemsida
http://ale.se/