Förskollärare, Äppelgårdens förskola

Ale kommun · Utbildning · 10 dec

Om jobbet

Vi söker nu en pedagog som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnen alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar. Vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutsfattande. Känns det här som viktiga arbetsuppgifter för dig, då vill vi gärna att du blir en pedagog här hos oss!

Kvalifikationer
- Du är legitimerad förskollärare. - Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. - Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. - Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet med utgång i att vi har en trygg miljö för barnen. - Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet. - Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. - Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen. - Kan du spela ett instrument är det meriterande. Både erfarna och nyblivna förskollärare är välkomna att söka!

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Lövgärd, 0303-37 13 34

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och dess lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen.

Hemsida
http://ale.se/