Fler servicetekniker till Elinc

Om jobbet

Om oss

Elinc har funnits sedan 2004 och har sina rötter i företaget Maskinreparationer i Trollhättan. Ända sedan starten har företagets ambition varit att växa successivt.
Idag finns de flesta av kunderna inom industrier och fastighetsbolag i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg men vi har även uppdrag på andra orter och i andra branscher.
Elinc erbjuder service och underhåll av CNC-maskiner, elmotordrifter, svetsutrustningar och hydraulik.
Inom företaget finns en hög kompetens samlad vilket gör att vi åtar oss både stora och små uppdrag av varierande art. Vi är kända för att snabbt vara på plats och lösa våra kunders problem vilket gör at vi minimerar våra kunders drifts-stopp.
Elinc sätter ett stort värde trivsel i arbetet då vi är ett härligt arbetsgäng.

Om tjänsten

Elinc växer och behöver nu förstärka med yterliggare en servicetekniker som kommer att jobba främst med underhåll på maskiner.
Du kommer bl.a. att jobba med service och geometrimätningar, ballbar, termografering, vibrationsmätningar. Tjänsten kan komma att innebära en del längre resor men mycket av arbetet är inom 1 timmes resväg från Trollhättan.

Din profil

Du har erfarenhet inom service och underhåll i industrin, både el/automation, mekanik och service på CNC maskiner. Har du kompetens inom laser och/eller stans maskiner är detta en stor merit.

Arbetstider och övriga villkor

Heltid
Lön enligt överenskommelse

Ansökan

I denna rekrytering jobbar vi ihop med Tranpenad. Gå in på www.tranpenad.se och sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Hermansson 0768-81 88 73 eller via mail andreas.hermansson@tranpenad.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Andreas Hermansson, 0768818873

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget