Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till H&M i Borås

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom finsktalande kundtjänst hos vår kund H&M i Borås. Du skall kunna finska flytande i tal och skrift samt brinna för att arbeta med kundservice. För rätt person erbjuder vi ett flexibelt arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund. Det finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Arbetet består i att ta emot ärenden via mail och telefon gällande bland annat leveranser, kvalité, beställningar och fakturafrågor etc. Flytande kunskaper i finska i båda tal och skrift samt god datorvana är ett krav. Brinner du för service och personligt bemötande och vill hitta ett nytt arbete i en expansiv organisation så är detta jobbet för dig!

Personliga egenskaper

Du som söker är en målmedveten och utåtriktad person som vill arbeta i en roll där du får användning av dina språkkunskaper. Du har känsla för kundservice och trivs i en roll där du får möjlighet att hjälpa andra. Tidigare erfarenhet av arbete i kundtjänst är meriterande, men absolut inget krav!

Är du rätt person för jobbet? Sök redan idag! Urval och tillsättning sker löpande.

Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 maj

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.