Filialarbetare

Om jobbet

Stena Recycling i Trollhättan söker två

FILIALARBETARE

Stena Recycling AB söker nu två medarbetare till filialen i Trollhättan. Är du en praktisk person som förstår vikten av ordning och reda? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll
Som Filialarbetare kommer du främst vara delaktig i gårdsarbetet på vår anläggning i Trollhättan. Du har bra koll på våra olika materialslag och att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande tid och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material.

Givetvis får du utbildning inom företaget och av erfarna kollegor!

I tjänsten ingår även att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt.

Vi söker dig som:
  • har gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
  • körkort
  • har god datavana
  • är stresstålig och serviceinriktad
  • har erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och driva verksamheten framåt
Har du erfarenhet av att framföra hjullastare, truck och gärna materialhanterare så är det meriterande. Har du erfarenhet av hantering av farligt avfall alternativt metallkunskaper ser vi mycket positivt på det.

Vi erbjuder dig
  • att bli en del i ett av branschens ledande företag
  • utbildningar i materialkunskap
  • ett högt tempo
  • ett varierande arbete med duktiga arbetskamrater
Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då vi på Stena Recycling arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakt Filialchef Martin Ålund 010-445 5066. Välkommen med din ansökan omgående då vi gör löpande urval. Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök" senast 2016-12-21.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 000 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se