Extraarbete i butik

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta som kassapersonal i en butik i Borås som är verksam inom växter och trädgård. Förutom kassaarbete förekommer även varuupplock och annat butiksarbete. Arbetspassen är fördelade både på vardagar och helger så det är viktigt att du har ett flexibelt schema. Du ska i genomsnitt kunna arbeta minst två vardagar och en helgdag per vecka. De flesta arbetspassen kommer vara schemalagda men det är även viktigt att du är flexibel och vid behov kan hoppa in med kort varsel.

Då detta är en extraanställning är det krav att du är studerande på universitet eller högskola.

Erfarenhet
Krav att du har arbetat inom service tidigare, exempelvis på restaurang, café eller i butik. Kassavana är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som är noggrann, ordningssam och trivs att arbeta med service och försäljning. Du trivs i mötet med kunden och sprider en positiv energi runt dig.
Butiken är verksam inom trädgårdsbranschen så det är en fördel om du är växtintresserad men inget krav.

Du bör ha minst 1.5 år kvar av dina studier.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Du skickar in din ansökan via annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande.
Vid frågor kontakta Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson på stina.karlsson@palmpartners.se eller 0708-544492

Startdatum
Omgående
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.