Erfarna truckförare sökes

Logent · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för truckkörning och vill arbeta i ett snabbväxande logistikföretag.

Om Logent

Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2015 beräknas Logent omsätta ca 1,8 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade, samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Logent tillämpar en lönesättning enligt kollektivavtal där våra konsulters lön bestäms av ett så kallat "genomsnittligt förtjänstläge" framräknat för var kund. Som medarbetare på Logent behöver du därför inte börja på en lägsta lönenivå utan går direkt in på det genomsnittliga löneläget.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande konsult kan dina arbetsuppgifter variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Vi söker nu främst truckförare till vår kund i Borås/Viared. Så som de flesta truckförararbeten kan det ibland bli aktuellt att kliva av trucken och utföra andra vanligt förekommande arbeten på ett lager.

Krav

Vi söker dig som:
  • Har truckkort B4 (Höglyftande plocktruck).Meriterande om du även har truckkort för skjutstativstruck och motviktstruck.
  • Är flexibel gällande arbetstider
  • Har hög arbetsmoral
  • Är tillgänglig omgående
Tveka inte att skicka in ansökan.
Urval sker löpande
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.