Erfaren truckförare till lager på Viared

Om jobbet

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta mot en våra kunder inom logistikbranschen. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara truckkörning men det kan också förekomma arbetsuppgifter inom plock och packning.

Formell kompetens

För att vara aktuell för denna tjänsten är det ett krav att du har truckkort samt erfarenhet av att köra höglyftande skjutstativ.
Tidigare vana ifrån lagerarbete är också ett krav likaså körkort och tillgång till bil.
Svenska i tal och skrift

Din bakgrund

Tidigare erfarenhet ifrån lager/logistikbranschen

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på ansvartagande. Som person är du även flexibel, social och tar dina arbetsuppgifter på största allvar. Du är noggrann och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du kommer att ingå i ett team där man samarbetar och hjälps åt. Du gillar att arbeta i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dagtid/Skift
Heltid
Borås

Tillträdesdag

Löpande tillsättning efter behov. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, därför är du välkommen att söka tjänsten redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se