Erfaren terminalarbetare

Om jobbet

Om Logent

Logent AB är en tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

Vi söker fler duktiga medarbetare inom lager & logistik till våra kundföretag i Borås med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom terminal med inriktning på lossning och lastning av container och lastbilar samt plock & pack, truckkörning och containerlossning.

Krav

Som lagerarbetare hos våra kundföretag är det viktigt att man klarar av ett högt arbetstempo. Du ska ha god fysik samt inte vara rädd för att hugga i. Din personlighet kommer spela stor roll och vikt läggs på din förmåga att kunna prestera under press. Att leverera med hög kvalité skall vara en självklarhet för dig.

Arbetstid Heltid
Krav:
B-körkort
Truckbehörighet A+B (motvikts -och Terminaltruck)
Truckerfarenhet, gärna från motviktskörning

Som person tror vi att du är:
  • Ansvarsfull
  • Nogrann
  • Pålitlig
  • Driven
Vi kommer att rekrytera löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.