Entreprenadchef

Om jobbet

Är du en jordad ledare som kan underhålla?
Nu, när vi startar igång en ny entreprenadavdelning som framförallt ska jobba med fiber och elnät, behöver Tom, Robin och Arsim (bland många fler) en ny kollega, en jordnära entreprenadchef med mycket goda ledaregenskaper. Du kan det här med att bygga relationer, projektledning och grävarbeten. Att ge förutsättningarna för en enkel och hållbar vardag för boende i Trollhättan med omnejd betyder ständig utveckling för oss på Trollhättan Energi. Underhåll är en del av vår vardag, men nysatsningar såsom bland annat vår offensiva fiberutbyggnad är av högsta prioritet. Vill du vara med på tåget?
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Trollhättan Energi AB är ett företag med 100-åriga anor. Under alla dessa år har målet varit att tryggt och säkert leverera ljus och värme till våra kunder. Det målet finns naturligtvis kvar. Idag har bolaget vuxit med nya affärsområden, 145 anställda och har en omsättning på omkring 450 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, renhållning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten.

Ett hållbart och enkelt vardagsliv är vår vision och ledstjärna. Trollhättans Stads vision om 70 000 trollhättebor år 2030 omfattar oss på Trollhättan Energi i allra högsta grad. Vår strävan är att bidra till en varm, öppen och kreativ vardagsmiljö, där nya idéer förverkligas och leder oss närmare ett hållbart samhälle. Vi vill att vårt arbete gör skillnad för trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att snabbare nå resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Var och en av oss känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan.


Hitta hit

Trollhättan Visa på karta

Visa var