Driftsättare/Programmerare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till en början får du sitta med en erfaren kollega för att lära dig om arbetet och om företaget, därefter kommer du att få fler och fler egna uppgifter. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att förbereda program och verifiera dessa, du kommer att arbeta utefter check-listor på standardmaskiner. Det är ett självständigt arbete där du ansvarar för att utföra punkterna i check-listan för varje maskin.

Din profil

Automationsutbildning på lägt KY-nivå med inriktning mot programmering
Grundkunskaper i PLC-programmering
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
HMI-kompetens
Förståelse för mekanik och ellära
Körkort B

Som person är du flexibel, noggrann och systematisk. Vidare ser vi att du är en driven person som vill lära sig och har en hög servicekänsla!

Villkor

Start: omgående
Placeringsort: Ulricehamn
Lön: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Ulricehamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.