Diagnosutvecklare sökes till expansivt företag inom fordonsindustrin

Om jobbet

"Att få möjligheten att arbeta med den absoluta spetskompetensen inom elektroniksystem och lösa problem inom de områden som jag är intresserad det är det bästa med min tjänst." Så beskriver Anders sin tjänst idag. Brinner du också för att arbeta med utveckling av produkter i en miljö nära resultatet? Då kanske du är Anders nya kollega!

Information om uppdraget

Academic Work söker för T-Engineerings räkning en Funktionsutvecklare för styrsystem till deras kontor i Trollhättan.
T-Engineering är ett expansivt företag som utvecklar elektroniksystem för fordonsindustrin med rötter från både SAAB och General Motors. Här arbetar du tillsammans med 50-talet teknikintresserade ingenjörer med ambitionen att utveckla och uppmana varje anställd till att nyttja sin fulla potential! För att lyckas i tjänsten kommer du att få dedikerad mentor som har till uppgift att introducera dig in i arbetet. Tjänsten är perfekt för dig med stort teknikintresse som söker ditt första karriärsteg in på marknaden!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos T-Engineering. T-Engineerings intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Funktionsutvecklare kommer du att ingå i ett utvecklingsteam för styrsystem i fordon. Du kommer i tjänsten att arbeta i projektform för kundprojekt från hela världen. Här blir du en viktig spelare och ges möjlighet att arbeta och följa projekt från ax till limpa, allt tillsammans med kompetenta och teknikintresserade kollegor.

Ditt arbete kommer att variera och exempel på arbetsuppgifter är:
 • Utveckla styrsystem för kundanpassade projekt för fordonsindustrin
 • Utveckling, testning och diagnostisering genom programmering samt simulera system med hjälp av Matlab/Simulink.
Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där det finns chans att påverka och utvecklas. Mottot på företaget är "frihet under ansvar" där du själv driver din egen utveckling. I gengäld finns möjligheter både till flex och friskvårdstimma under arbetstid.

Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleexamen som är högst tre år gammal inom elektroteknik, mekatronik, automation eller motsvarande
 • Har en god förståelse och genuint intresse för reglersystem och funktioner som skall styras i fordon
 • Är en van användare av Matlab/ Simulink
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska eftersom du kommer ha mycket kontakt med både interna och externa kunder
 • Innehar B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma
Det är meriterande om:
 • Du har kunskaper inom programmering i C och av testsystem som Canoe
 • För att gå vidare i ansökningsprocessen är det viktigt att du bifogar ett utdrag av dina betyg och eventuellt examensbevis
Som person är du kreativ och engagerad med god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter ett självständigt arbetssätt, likväl som du gärna arbetar i team ofta av global karaktär. För att trivas i rollen är det avgörande att du är nyfiken och trivs i ansvarsfull roll där du inte räds av att ta egna initiativ för att uppnå ett resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

T-Engineering är ett ungt och expansivt företag inom automotive med rötter från Saab. Idag är de mer än 50 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta deras kunders behov och bidra till vidare utveckling av deras företag. Arbetsplatsen är lokaliserad i Trollhättan. T- Engineering är ett helägt dotterbolag till Dongfeng Motors sedan 2014.