Diagnosutvecklare - fordonsindustrin

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som diagnosutvecklare inom fordonsindustrin på ett globalt företag. Tjänsten är på heltid, dagtid. Flextid tillämpas.
Detta innebär att du kommer arbeta med:
  • utveckling av diagnosmetoder
  • utforma strategier för diagnos och felsökning
  • granska diagnosinformation och servicebarhet
Utbildning
En utbildning som system- eller elingenjör är önskvärt.

Erfarenhet
Om du har tidigare erfarenheter som diagnosutvecklare inom fordonsindustrin det meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är strukturerad, pedagogisk och duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du är även bra på att självständigt planera ditt arbete för att hålla deadline.
Du bör ha ett intresse och förståelse för fordon.

Lön och anställningsvillkor
Inledningsvis kommer tjänsten att vara en uthyrning där Palm & Partners står som arbetsgivare. Efter sex månader är målsättningen att anställningen ska övergå direkt till kund.
Tjänsten är på lång sikt.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan via annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande så vänligen skicka in din ansökan omgående.
Vid frågor kontakta Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson via mail stina.karlsson@palmpartners.se eller telefon 0708-544492.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Forskning & Utveckling
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.