Dansktalande kundtjänstmedarbetare sökes i Borås

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som är dansktalande och vill arbeta som kundtjänstmedarbetare med hotellbokningar hos vår kund i Borås. Du skall kunna danska flytande i tal samt trivas med att arbeta med service. Det är mycket meriterande om du även kan skriva flytande på danska. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.

I din roll kommer du att arbeta med att ta emot inkommande ordersamtal och frågor för en ledande hotellkedja. I arbetet ingår även merservice i stor grad.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo. Du är säljinriktad och trivs med att erbjuda kunderna det lilla extra. Vidare är du utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa kunderna. Du som söker tjänsten behöver ha bra datorvana samt vara punktlig och nogrann.

Tjänsten inleds med betald utbildning och tjänstgöringsgraden kommer att vara på 80-100%.
Lön: Fast grundlön, provision samt språktillägg.
Öppettider på arbetsplatsen:
Vardagar: 08:00 - 19:00

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 mars

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.