Dansk översättare till Nelly.com i Borås!

Om jobbet

Information om uppdraget

Behärskar du danska flytande i tal och skrift? Har du ett stort kundfokus och en bakgrund inom service? Då kan du vara den vi söker!
StudentConsulting söker nu en positiv och serviceinriktad medarbetare för arbete med i huvudsak översättning från svenska till danska. I tjänsten kan även kundservice komma att bli aktuellt.

Vår kund, Nelly.com säljer mode och skönhetsprodukter på nätet och jobbar idag mot ett antal länder i Europa. Deras huvudkontor ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med både översättare och kundtjänstmedarbetare. Dina främsta arbetsuppgifter är översättning utav produkttexter, nyhetsbrev och hemsida. Även kundtjänstarbete kommer ingå i din tjänst och då bemöter du kunder per mejl och chatt. Även telefon kan förekomma. Eftersom att texter översätts från svenska till danska krävs det att du behärskar det danska språket mycket väl. På sikt kan det även bli aktuellt att arbeta i kundtjänst.

Tjänsten är på 80-100% och arbetstid för dig som jobbar med översättning är vardagar mellan kl. 8-17, när du jobbar i kundtjänst är den öppen alla dagar om året och arbetstiden är förlagd på både dagtid, kvällar fram till kl.18. Kvälls- och helgarbete kan komma att förekomma.

Vi ser gärna att du har möjlighet att börja så snart som möjligt. Du börjar med en utbildning på plats hos Nelly.com. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd som konsult i 6 månader med förhoppning om vidare anställning hos vår kund. Lön enligt avtal. Urval och intervjuer sker löpande

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst ska du vara mycket kund- och servicefokuserad samt vara flink i fingrarna. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Självklart har du ett intresse för språk. Du är flexibel och kan prioritera om, om så krävs, samtidigt som du bibehåller kvalitet på arbetet. Som person ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Erfarenhet av översättnings- och kundtjänstarbete och är meriterande, men inget krav. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du både skriver och talar flytande danska samt gärna ytterligare nordiskt språk, ange även detta i din ansökan. Andra kunskaper som krävs för uppdraget är god datorvana i PC-miljö, mycket goda kunskaper i MS Office-paketet, goda kunskaper i danska och gärna ytterligare nordiskt språk, mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stämmer dessa egenskaper och kunskaper in på dig? Sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Tolk & Översättare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!