CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en erfaren CNC fräsare till för verktygstillverkning. Vår kund finns i Ulricehamn och de är specialister på tillverkning av komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin. Tjänsten är förlagd till 2-skift. Urvalet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en teknisk bakgrund med några års erfarenhet av CNC fräsning. Kunskap inom Monitor för planering och Tebis för beredning är mycket meriterande.Du är positiv, gillar högt tempo och är flexibel då branschen kräver korta ledtider och snabba omtag, är ansvarsfull samt kvalitetsmedveten.

Krav

Erfarenhet av CNC fräsning
Goda kunskaper i ritningsläsning samt mätteknik
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
B körkort samt tillgång till bil
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder våra kunder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma förmåner som våra kunders anställda med kollektivavtal och andra förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.