CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en erfaren och industrivan person som är duktig på trådgnistning och CNC-fräs. Fräsen styrs av Fanuc.
Du kommer att vara en del av ett erfaret arbetslag som producerar avancerade detaljer och verktygskomponenter till pressverktyg.
Tjänsten är till en början hos Premier men kommer att gå över till kund för rätt person.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av verkstadsindustrin och har kört trådgnist och fräs förut. Har du tidigare bakgrund som verktygsmakare är det meriterande.

Krav

Du är en öppen, social och flexibel person med båda fötterna på jorden. Du gillar lagarbete och är prestigelös och lättlärd.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.