CNC operatör

Om jobbet

Om företaget

Vi söker en erfaren CNC-operatör till vår kund. Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till kundföretaget. Arbetstiden kommer till att börja med vara dagtid för att sedan gå över till 2-skift.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att arbeta med multisvarv och du bör ha robotvana.

Formell kompetens

*Utbildad CNC-operatör

Din bakgrund

Du har en utbildning bakom dig och gärna erfarenhet att ha arbetat ute på ett företag.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och kan ta egna initiativ. Du är driven, framåt och jobbar produktivt. Som person är du mycket noggrann och har förmågan att se detaljer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid/Vänersborg

Tillträdesdag

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Vänersborg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.