CHASSIMEKANIKER & HUSBILSMEKANIKER

Om jobbet

Vi förstärker vårt team med ytterligare två personer

CHASSIMEKANIKER & HUSBILSMEKANIKER

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och varierat arbete med montering, reparationer och husbilsservice.

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du bör även ha förmågan att arbeta självständigt och att organisera det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är duktig på praktisk problemlösning.

B-körkort är ett krav. Kunskap i el, framförallt 12v och tidigare erfarenheter av husvagnar och husbilar är meriterande men inte ett krav.

Du har förstås ett brinnande intresse för fordon, mekanik, teknik och söker ett företag som precis som du vill växa och utvecklas.

Tillträde snarast eller enligt ök.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till fredrik.ryberg@prhusbilar.com senast den 30 oktober 2016.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att ringa till Niclas Frisk, Verkstadschef eller Fredrik Ryberg, VD, på tel.0322-832 10 eller läsa mer om företaget på www.prhusbilar.com
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Ryberg, 0322-83210

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

PR Husbilar AB är ett väl etablerat företag inom fritidsbranschen, som sedan 1989 i huvudsak arbetar med försäljning och service av husbilar. Vår omsättning är idag ca. 145 miljoner SEK och vi säljer ca. 275 husbilar om året. Vi kommer inom snar framtid utöka vår service och verkstadsavdelning. Idag är vi 13 anställda och söker nu en ny medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta i en växande bransch.


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var