C-korts chaufför

Om jobbet

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd hos oss på Lernia och ditt första uppdrag blir som C-korts chaufför ute hos vår kund. Du utgår från vårt kundföretag i Borås och har körningar främst i Borås området men det kan även bli längre sträckor i Sverige. Främst dagtidsarbete.

Formell kompetens

C-körkort
YKB Yrkesförarbevis

Din bakgrund

Gärna erfarenhet som chaufför. Du talar och skriver svenska.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är flexibel och ansvarstagande. Du bör inte vara rädd att prova nya saker.
Du bör också vara representativ, då du representerar Lernia ute på arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Borås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.