Busstekniker

Om jobbet

Vill du vara med och bidra till utveckling inom Transdevs verkstadsorganisation och busstrafik Borås?

I Borås har vi verkstaden på Strömsdal (Gånghestervägen) där gör vi service och reparationer på 62 st Volvobussar.

Om Tjänsten

Vi söker en självgående busstekniker till vår verkstadsverksamhet i Borås. Som busstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service, underhåll och reparation av affärens bussar. Det ingår i din roll att säkerställa att alla arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt genom god service och med hög kvalitet.

Vi söker dig

som har en teknisk eller fordonsteknisk grundutbildning och några års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom verkstadsarbete eller motsvarande. Vi tror att du har god erfarenhet av arbete med Volvobussar, och att du är bekant med underhållssystemet EAM. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, kanske har du tidigare varit elektriker. Med varierade arbetsuppgifter på vår verkstad kommer du att arbeta i ett positivt team bestående av en Produktionsledare som du rapporterar till, som även leder det dagliga arbetet och ett flertal andra duktiga busstekniker. För oss är det viktigt med gott samarbete, det är därför är viktigt att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Som person är du resultatorienterad, ordningsam och drivs av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ständiga utmaningar tillsammans med driftiga kollegor.

Låter tjänsten intressant - ansök nu på en gång!

Krav på kompetens
Fordonsteknisk grundutbildning eller motsvarande
  • 2 års dokumenterad erfarenhet som mekaniker för tunga fordon eller motsvarande
  • Erfarenhet av diagnossystem
  • God datorvana, MS Office - främst Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Vi erbjuder

Som busstekniker på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Mer om tjänsten och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna kommer variera i tvåskiftsarbete. Vi önskar ett tillträde i tjänsten så snart som möjligt

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev, ansök direkt på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval och sista ansökningsdag är den 4/12 -2016

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Frågor omtjänsten
Patrik Gustavsson, Affärschef patrik.gustavsson@transdev.se

Frågor om rekryteringen

Anita Dahk, bitr. HR Chef anita.dahl@transdev.se
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Transdevs vision är att driva utvecklingen av framtidens persontrafik. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.

Vår ambition är att vara en av de bästa arbetsgivarna i branschen. Vi erbjuder våra anställda möjligheter att utvecklas både i sin yrkesroll och inom företaget genom kontinuerlig utbildning. Transdev jobbar också aktivt med att utveckla ledarskapet. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare ger nöjdare kunder

Merresor AB är Transdev Sveriges affärsområde för kommersiell trafik och verksamheten omfattar persontrafik till och från flygplatser och färjelägen, fjärrtågstrafik, trafikledning samt ersättningstrafik med buss. Företaget består av fem olika affärsområden och sysselsätter totalt cirka 450 personer. Merresor är ISO certifierade enligt ISO9001 (kvalitet) och ISO14001 (miljö).

- See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1268&ProjectId=143673&DepartmentId=19013&MediaId=5&SkipAdvertisement=False#sthash.bBxYW4wN.dpuf


Hitta hit

Visa var