Betongarbetare sökes!

Lernia · Bygg & Hantverk · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med betong. Arbetet består av att sköta den dagliga produktionen i en betongfabrik. I arbetsuppgifterna ingår gjutning och armering. Du kommer även att få snickra, till exempel väggar och trappor.

Formell kompetens

Kunskap inom betong och ritningsläsning.
Önskvärt är även erfarenhet av armering, gjutning och snickeri.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truck- och traverskort är meriterande.

Din bakgrund

Vi tror att du är en person som gillar att aktivt ta tag i praktiska problem rörande tekniska detaljer. Det är därför en förutsättning för arbetet att du är intresserad av att lära dig mer om betong och på sikt bli riktigt duktig på detta.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ambitiös, driven och händig. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och uppskattar ett fysiskt tungt arbete. Du är även noggrann och ansvarstagande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid
Heltid/dagtid
Herrljunga

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi intervjuar och tillsätter löpande, därför kan tjänsterna komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Herrljunga
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.