Betongarbetare och snickare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Just nu söker vi snickare och betongarbetare till en av våra kunder utanför Trollhättan. Arbetet som betongarbetare innebär att, efter ritning, gjuta pelare, väggar, trappor m.m.
Arbetstiden är förlagd på dagtid eller skift och du kommer att arbeta heltid.
Du kommer inledningsvis att bli anställd av oss på Premier med minst 6 månader, men för rätt person finns chans till övertag och anställning av kunden.
Som anställd på Premier får du ett flexiblet arbete där du som ambullerande konsult får chansen att träffa olika kunder och få arbeta på olika plater runt om vårt kundområde.

Kvalifikationer

Du som vill arbeta som betongarbetare skall trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom snickeri.
Du kanske är en person som är snabblärd, har en grundförståelse för att läsa ritningar, flexibel och vill lära dig att arbeta inom betong.
Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider, noggrann i ditt arbete och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget. Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Ring Johan Hallberg, 070-7858404

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.