Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vår kund Sollebrunns Betongelement AB är ett fristående privatägt företag som startade 1996 men med en erfarenhet och kompetens som sträcker sig flera decennier tillbaka. De är i dagsläget ca 70 anställda och nu söker de efter fler betongarbetare som vill arbeta tillsammans med dem

Arbetet som betongarbetare innebär att, efter ritning, gjuta pelare, väggar, trappor m.m. och arbetsdagen är förlagd på dagtid.

Kvalifikationer

Du som vill arbeta som betongarbetare skall trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom snickeri.

Du kanske är en person som är snabblärd, har en grundförståelse för att läsa ritningar, flexibel och vill lära dig att arbeta inom betong.

Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider, noggrann i ditt arbete och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalet till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.

Krav

Körkort och tillgång till bil
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 maj

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.