Betongarbetare

Premier · Bygg & Hantverk · 13 nov

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till Thomas Betongs fabrik i Alingsås rekryterar vi nu en AD.
Som Ansvarig Driftledare har du huvudansvar för kvalitet på levererad produkt samt kontakt med Thomas Betongs kunder, för att följa upp leveranser.
Du har även ansvar för att säkerställa att den dagliga produktionen effektivt flyter på, löpande underhåll på fabriken samt att fakturering äger rum.
Du arbetar tillsammans med produktionschef för att säkerställa att det finns resurser för att möta kundernas behov.

Thomas Betong är ett svenskt företag med 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Betong tillverkas i 36 betongfabriker och prefabricerade betongelement kommer från 2 fabriker. Utöver betong erbjuder företaget en bred service inom betongtekniskrådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda 280, omsättning 1 miljard sek (2015). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarsfull, engagerad och är mån om att alltid ge kundern den bästa servicen.
Du är noggrann i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du bör ha erfarenhet från byggbranschen och teknisk gymnasium eller liknande grundutbildning.
Du har god datorvana, körkort och godkänd utbildning i Klass I Fabriksbetongstillverkning.
Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Krav

Klass 1
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Marie Sjöberg, 0705-865806

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.