Betongarbetare

Premier · Bygg & Hantverk · 20 nov

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till vår kund Thomas Betong, rekryterar vi nu en processoperatör, som verkar i området Borås och Alingsås.

De söker dig som vill bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där de värnar om varandras arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer
Som processoperatör arbetar du med varierande arbetsuppgifter som består i allt från att svara för den dagliga produktionen av fabriksbetong till löpande underhåll, provtagning, ordermottagning, transportsamordning samt till att vara ansiktet utåt mot våra kunder.
Tempot är högt på fabrikerna och ingen dag är den andra lik, vilket ställer stora krav på din flexibilitet.
Som person är du driven och engagerad med ett bra siffersinne. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare.
Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska.
Arbetet bedrivs i huvudsak på dagtid men innefattar ofta tidiga morgnar och ibland även sena kvällar.
För att lyckas i rollen som processoperatör ser vi att du har erfarenhet ifrån byggbranschen, god datorvana samt betongkurs klass II.

Thomas Betong är ett svenskt företag med 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Betong tillverkas i 36 betongfabriker och prefabricerade betongelement kommer från 2 fabriker. Utöver betong erbjuder företaget en bred service inom betongtekniskrådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda 280, omsättning 1 miljard sek (2015). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.

Kvalifikationer

Du är lösningsorienterad, självgående, har goda mattekunskaper och ska kunna växla mellan olika arbetsuppgifter utan att för den sakens skull glömma någon uppgift,
Du måste förstår innebörden av kundservice, ha god telefonvana, vara utåtriktad, beslutsam, trygg i dig själv, lyhörd och målinriktad.

Känner du att denna beskrivning passar just dig, skicka in din CV. Intervjuer kommer ske löpande.

Krav

Betongkurs klass ll
Hjullastarkort
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.