Betongarbetare - Eftermarknad

Om jobbet

Vi söker Dig som är händig och vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt i vår eftermarknadsavdelning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar efterbearbetning av betongelement samt vissa montagearbeten där du kommer ingå i ett team som utgår från Timmele. Du kommer främst vara verksam ute på våra byggarbetsplatser men också vid vår fabrik. Periodvis kan det bli en del resor och övernattningar.

Din erfarenhet
Gärna utbildning inom Bygg eller motsvarande. Erfarenhet från byggbranschen inom betongarbeten, murning eller putsning är meriterande. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Fördel om du har erfarenhet från travers, mobil arbetsplattform /liftar och heta arbeten.

Dina personliga egenskaper
Då du i många avseenden blir företagets ansikte ut mot kund, är det viktigt att du som person är serviceinriktad och ansvarstagande med en positiv attityd till problemlösning. Vidare är Du strukturerad och drivande med god förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp.

Tjänsten är heltid med tillträde omgående.

Ev. frågor ang. tjänsten besvaras av Ulrika Swennberg tel. 0321-24 00 03

Din ansökan i form av personligt brev och meritförteckning skickas till:
UBAB Ulricehamns Betong AB
Att. Ulrika Swennberg
Betongvägen Timmele, 523 92 Ulricehamn

Alt. mailas till: jobb@ubab.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

UBAB Ulricehamns Betong AB är ett familjeägt företag som tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong för industribyggnader, kontor, bostäder etc.
Förutom tillverkning av betongelement utför vi även konstruktion, montering samt komplettering till stomentreprenader. Verksamheten, som bedrivits sedan 1946, är förlagd i Timmele utanför Ulricehamn, där vi för närvarande är drygt 300 medarbetare.


Hitta hit

Ulricehamn Visa på karta

Visa var