Beräkningsingenjör inom FEM

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet från examensarbete/arbetslivet inom FEM? Gillar du att översätta ett praktiskt problem till ett teoretiskt? Läs mer om tjänsten och ansök idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som beräkningsingenjör kommer du att arbeta med beräkningar inom transmission och kraftöverföring kopplat till motorer. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att räkna på krafter, bränsleförbrukning samt växel kvalité. Även arbetsuppgifter så som beräkning av flöden av vätskor i motorn kan vara inkluderat. Du kommer ingå i ett team på 4-8 personer inhouse, där ni kommer vara delaktiga i projekt som varar i 3-12 månader. Ni kommer arbeta när konstruktionsavdelningen. Arbetsverktyg som du kommer arbeta med är bland annat matlab/simulink samt GT-suit.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Högskole-/Civilingenjörsutbildning inom maskin, teknisk fysik eller liknande
  • Goda kunskap i svenska eller engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom matlab/simulink, GT-suit, abacus eller andra beräknings- och simuleringsprogram
Meriterande:
  • Erfarenhet av simulering i endimensionella verktyg
  • Fordonssimulering
  • Körkort
Som person är du analytisk, strukturerad samt kommunikativ. Vi ser att du ser möjligheter snarare än problem. Du är lyhörd på din omgivning och gillar att arbeta självständigt som i team. Vår kund söker en person som främst har kunskap inom hållfasthetsberäkningar, men om du även har någon kunskap inom flödesberäkning är det ett stort plus.

Villkor

Ort: Trollhättan
Arbetstider: 08:00-17:00
Start: 9/1-2017
Lön: Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

En av världens ledande ingenjörskonsultbolag för utveckling av växellåde- och hybridsystem. De arbetar bland annat inom beräkning, provning och mekaniskkonstruktion. Företaget har sitt huvudkontor i Trollhättan med kontor i Göteborg.
Du kommer ha en betydande roll inom företaget och har stora utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.