Bemanningsenheten söker timvikarier

Om jobbet

Bemanningsenheten rekryterar och samordnar alla timvikarier inom äldreboende, hemtjänst, funktionshinder och personlig assistans. Som timavlönad vikarie inom vår verksamhet får du möjlighet att arbeta inom olika verksamheter och vi kan erbjuda dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där din arbetsinsats gör stor skillnad i människors liv. Vi söker både dig som vill arbeta lite och dig som vill arbeta mer, arbetet utförs på alla tider av dygnet och alla dagar i veckan vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider.

Kvalifikationer
För att få arbeta inom bemanningsenheten har du som lägst gymnasiekompetens alternativt ser vi att du har genomfört två år på gymnasiet inom omvårdnad, barn och fritid eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig och relevant. Du måste ha fyllt 18 år och du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Om du har B-körkort är det meriterande men det är inget krav. Vi prioriterar sökanden med dokumenterad erfarenhet och utbildning inom verksamhetsområdet.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Ale
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
25
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Mejla eller ring Liz Svensson, 0303-37 12 60

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om arbetsplatsen

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 medarbetare som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Bemanningsenheten söker timvikarier för arbete inom äldreomsorg och funktionshinder.

Hemsida
http://ale.se/