Båtmekaniker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Som Båtmekaniker i vår verkstad arbetar du med service, underhåll och reparationer på båtar och motorer. Vi erbjuder kunden en högkvalitativ förvaring av båt genom personlig service och hög kvalité. Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service och installationer såsom motorservice, motorbyte, felsökning, vinterkonservering samt uppstart och provkörning av båtar. Det förekommer en del plastarbeten plus en del andra reparationer mm på båtar.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge hög service. Du är ordningsam, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Har lätt för att ta egna initiativ även under tidspress. Din arbetsmoral och ansvarskänsla är hög. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att ha en god samarbetsförmåga

Din bakgrund
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller utbildad båtmekaniker med erfarenhet från andra marint arbete- och mekanikerarbeten är det meriterande. En förutsättning för arbetet är att du har datorvana. Du är van att kommunicera med olika personer och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan skickas per e-post till:
jobb@borjessonsbil.se

Märk mailet med Mekaniker/ATV i ämnesraden.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Anders Lekmark, 0322-65 93 41

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var