ATV-mekaniker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare till vår verkstad. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Som Mekaniker i vår verkstad arbetar du med service, underhåll och reparationer på båtar, fyrhjulingar och vattenskotrar. Rollen innebär även viss kundkontakt då du behöver intervjua en kund för att underlätta felsökning.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Har lätt för att ta egna initiativ även under tidspress. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att ha en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att ta till dig instruktioner och ser din framgång i teamets framgång.

Din bakgrund
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet som mekaniker där du har utfört både servicearbeten och reparationer. Har du erfarenhet ifrån el och/eller diagnostik ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har jobbat med liknande fordon. En förutsättning för arbetet är att du har datorvana. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning mm.

Ansökan skickas per e-post till:
jobb@borjessonsbil.se

Märk mailet med Mekaniker/ATV i ämnesraden.
Jobbfakta
Ort
Alingsås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Anders Lekmark, 0322-659341

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Alingsås Visa på karta

Visa var