Är du vår nya säljchef i Borås?

Om jobbet

Nu söker vi en säljande säljchef som skall driva försäljningsavdelningen på Rosendalsgatan i Borås. I rollen har du personal- och budgetansvar. För att lyckas krävs det att du är resultatorienterad och en problemlösare med den rätta attityden.

Din personlighet är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Vi tror att du har erfarenhet från försäljning och att du har haft en ledande befattning. Du har en relevant utbildning och flera års arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har social kompetens och en glöd och vilja att göra affärer. Du är väl bekant med dagens teknik och öppen för framtidens. Vidare ser vi att du har ett sinne för ordning och struktur. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Erfarenhet från branschen är meriterande. Körkort är ett krav.
För mer information om denna tjänst kontakta divisionschef Pär Sandberg, par.sandberg@holmgrensbil.se

Holmgrens Bil grundades 1960 i Jönköping och finns idag på flera orter runt om i Småland, Västra Götaland, Skåne, Närke och Blekinge. Vi omger oss med kunniga medarbetare och söker ständigt efter dig som har den rätta attityden!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Försäljningschef
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget