Är du vår nya Säljare i Borås

Om jobbet

Brinner du för att ge service och träffa nya människor? Motiveras du av att göra affärer och problemlösning? Vill du dessutom jobba på ett internationellt och välkänt företag med familjär stämning? Om du svarar ja på samtliga frågor kan det här vara jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning
Som säljare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att göra affärer av behov, dvs. sälja våra skadeförebyggande tjänster till företag och industrier inom regionen. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från att boka och genomföra kundbesök till att göra behovsanalyser, skriva offerter och avtal, följa upp samt utveckla befintliga kunder i ditt ansvarsområde, bl.a. genom olika kundvårdsaktiviteter. Du jobbar mot en individuell försäljningsbudget både genom nykundsbearbetning samt genom att vårda och utveckla befintliga kunder. I din vardag jobbar du ständigt med nya lösningar/metoder och i nära samarbete med våra tekniker för att skapa ett så stort kundvärde som möjligt.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från försäljning (tjänsteförsäljning är meriterande) och kan visa upp goda försäljningsresultat. Du har en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska, tal som skrift. Du är även van vid att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor och innehar B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer, är problemlösande och förtroendeingivande. Utöver det trivs du med att jobba självständigt och har en stark egen motor samtidigt som du värdesätter samarbete och lagspel. Du har ett genuint intresse för försäljning och att göra affärer samt är van att arbeta med en egen resultatbudget.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som ny i rollen kommer du inledningsvis att få en gedigen introduktion. Du kommer därefter att jobba självständigt och varierande med bra stöd från dina kunniga kollegor.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknads sätta på dig ett par potential. Hos oss är alla lika värda och om du ska trivas hos oss, och vi med dig, får du bokstavligen blåbrallor oavsett vilken titel du har. Vi tror på frihet att ta ansvar och mycket av vår utveckling drivs därför av medarbetare på våra kontor. Vill du påverka kommer du att få möjlighet, det lovar vi dig. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund.

I Sverige är vi omkring 1400 medarbetare på ca 30 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm. I Borås, där denna tjänst är placerad, kommer du att arbeta tillsammans med 27 kunniga, passionerade och innovativa kollegor.

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2016-11-13. Du ansöker via vår hemsida under rubriken jobba hos oss: https://www2.anticimex.com/sv-SE/jobba-hososs/lediga-tjanster/.
Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Anders Skeppstedt 033-799 32 01 eller maila till anders.skeppstedt@anticimex.se
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Anders Skeppstedt, 033-799 32 01

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Vi skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer genom inspektioner, garantier och försäkringar. Vi är ca 4 000 anställda i 16 länder som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Under 2015 hade vi 2,2 miljoner kunder och den sammanlagda omsättningen uppgick till ca 3,9 miljarder kronor.