Är du vår nya fältsäljare?

Om jobbet

Till vårt försäljningsdistrikt i Västergötland/Bohuslän /Dalsland söker vi en driven och resultat-inriktad fältsäljare. Du bor i distriktet och kan vara på resande fot 1-2nätter/vecka. Du kommer att ingå i ett team av målinriktade och passionerade människor i hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Du får ansvaret att inom ett eget distrikt sälja och marknadsföra våra kvalitets-produkter för husdjur till zoofackhandeln och veterinärkliniker. Som säljare ansvarar du för att planera ditt säljarbete, presentera kampanjer och nyheter samt organisera kundträffar, utbildning/information och uppföljning. Ditt praktiska arbete innebär att besöka kunder och att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenten. Du arbetar med hyllplacering, exponering och ombyggnader i butik. Du skapar långsiktiga relationer och tillsammans med kunden planerar du arbetet i syfte att främja försäljningen mot konsument för att bidra till butikens ökade lönsamhet. Med vårt framgångsrika säljkoncept, arbetar du strukturerat och effektivt mot uppsatta mål. Vi erbjuder även:
  • Heltid
  • Hög fast månadslön + bonus
  • Tjänstebil, idag Audi A4 av senaste modell
  • Frihet under ansvar
Din profil
Som person älskar du att sälja. Du är energisk, har en egen stark drivkraft och är resultatinriktad i ditt arbete. Du har erfarenhet av sälj, helst från konsument-varubranschen eller som fältsäljare och tycker om att jobba självständigt. God datorvana, gymnasieexamen och körkort är andra krav.

Sista ansökningsdag
Första steget är att skicka din skriftliga ansökan snarast möjligt, via e-post till jobbansokan@treeofpets.se och markera ämnesraden med Säljare Västergötland/Bohuslän /Dalsland. Efter en urvalsprocess kontaktar vi de som går vidare till andra steget som är att skicka in en videoansökan. Det tredje steget är en personlig intervju på plats i Täby, Stockholm. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Tree of Pets
Jobbfakta
Ort
Trollhättan
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Tree of Pets är ett privatägt aktiebolag som grundades 1986. Vi har stor passion för det vi gör, har roligt medan vi gör det och är aldrig nöjda! Vi förväntar oss alltid det bästa från alla och i allt vi gör.

Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, Iams, Orijen, Acana,
Earth Rated samt Ever Clean.

Läs mer på www.treeofpets.se


Hitta hit

Trollhättan Visa på karta

Visa var