Applikationsspecialist till Centiro

Om jobbet

På Centiro är vi på ständig upptäcktsresa. Här tänker vi utanför ramen och strävar efter att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Varje dag skapar vi något unikt - något som är mer än ett mjukvaruföretag. Vi tror på innovation och samarbetets starka kraft och hos oss blir 1 + 1= 5000.

Vår ambition är att både leverera de bästa lösningarna för våra kunder samtidigt som vi vill vara den bästa arbetsplatsen.

Vi växer kraftigt och söker fler grymma applikationsspecialister - vill du vara med på vår fortsatta resa?

Rollen som applikationsspecialist är bred och varierande

I början kommer du att få lära dig om hur våra system fungerar men sedan är det upp till dig vad du vill utvecklas inom. Vill du driva projekt, göra förstudier, implementera våra lösningar för kunder, utvecklas inom testning eller kanske sätta upp utbildningar/workshops? Är du en fena på produktutveckling och har en fallenhet för att komma på idéer så får du här utrymme att förverkliga den.

Som applikationsspecialist kommer du i huvudsak att arbeta i frontlinjen för den process som ansvarar för att leverera vår lösning till kund. Vi jobbar i självstyrande team med blandade kompetenser och organisationen är mycket entreprenöriell och platt - här skapar vi lösningar och gör en verklig skillnad för våra kunder samtidigt som vi har roligt på vägen. Relaxed seriousness är något vi lever och andas i alla våra relationer.

Du förväntas prova på, testa och lära dig. Du uppmanas att ta för dig och att hela tiden utvecklas med ett stort förtroende från Centiros sida. Det är du själv som sätter dina egna gränser kring hur långt du vill ta dig. Du sporras av att imorgon vara lite bättre än vad du var igår för här bryr vi oss mindre om titlar och mer om vad vi faktiskt vill åstadkomma tillsammans och lära oss mer om.

Vem är du?

Är du intresserad och har kunskap inom IT? Toppen!

Är du en person som hellre pratar om logistik/supply chain och dess betydelse i det moderna företaget istället för om vädret? Ännu bättre!

Tycker du även att implementering och integration av system är kul och sporras av att i slutändan få en high five av våra nöjda kunder? När kan du börja?

En applikationsspecialist beskriver utdrag från sin arbetsdag:

08:06 - 09:00 Inleder dagen med att hämta kaffe och morsa på kollegor för att sedan gå igenom mail som kommit in under natten (Centiro jobbar med globala kunder som har användare spridda över hela världen).

09:00 - 10:00 Dailymöte med teamet samt jobb med uppsättning av en ny kund. Hinner även testa nyutveckling av en ny komponent (På Centiro jobbar du som applikationsspecialist nära utvecklarna med tät kommunikation).

10:00 - 10:15 Frukostmacka på kontorets terrass.

10:15 - 12:00 Fortsatt uppsättning av den nya kunden. På väg för att hämta mer kaffe stöter jag på VD:n Niklas Hedin i trappuppgången och för en intensiv diskussion gällande en intressant kundupplevelse jag haft senast när jag handlade online.

12:00 - 12:45 Lunch på företagets snart byggda lunchrestaurang.

12:45 - 13:00 Fixar visum till Kina (I rollen som applikationsspecialist så får du som vill resa en hel del) samtidigt som företagets COO Thomas glider förbi mig och utmanar till pingismatch.

13:00 - 15:00 Möte kring ett innovationsprojekt där jag är delaktig (På Centiro kan du själv komma på en bra idé och vara med i hela processen från idé till produktionssättning). Hinner även med att testa lite av nyuppsättningen med den nya kunden.

15:00 - 15:20 Krossar företagets COO Thomas i pingis och tar en segerkaffe och en näve dumlekolor.

15:20 - 17:03 Jobbar med småuppgifter och svarar på mail.

Låter detta intressant?
Vi jobbar med löpade urval - varmt välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Centiro Solutions är ett svenskt mjukvaruföretag, grundat 1998, med huvudkontor i Borås och kontor i Sverige, Indien, England och USA. Idag har Centiro över 150 anställda och företagets lösningar används dygnet runt av kunder i fler än 105 länder. Centiro är en ledande innovatör internationellt och bland kunderna finns många välkända varumärken. Centiros molntjänster ger kunderna ett unikt grepp om sina transportflöden. Centiros ambition är att attrahera de allra vassaste medarbetarna som i sin tur kan leverera de bästa lösningarna till företagets kunder. Centiro har fått ett flertal priser och utmärkelser både nationellt och i Europa, bl a fina placeringar i "Great place to work".